Lakóautó építés házilag

Lakóautó építés házilag

Korábban itt a blogon megtalálhatók voltak azok a gondolatok, tapasztalatok, amiket a saját lakóautónk építése során vontunk le. A Youtube-on megmaradtak a videók, viszont innen a bejegyzések eltűntek.

Ennek az az oka, hogy szerettük volna egy kerek egész, jól összeszedett formátumba önteni azt a tapasztalatot, tudást, amit a lakóautónk építése során szereztünk meg.

Lakóautó építés házilag

Az átalakítás folyamatáról és a szerzett tapasztalatokból állítottunk össze egy közel 50 oldalas építési útmutatót, amiben több fontos lépést részletesebben leírunk, kezdve az autóvásárlástól a vizsgázásig.

Kitérünk még a különböző szigetelési módokra, az elektromos rendszer megtervezésére, friss víz és szennyvíz rendszerre, bútorokra, szellőzőkre, tetőablak beépítésre és az állófűtésre is.

Lakóautó építés házilag

Hasznos lehet számodra:

– ha most határoztad el, hogy építesz saját kezűleg egy lakóautót

– ha ez az első ilyen jellegű projekted és nincs semmi tapasztalatod, vagy csak kevés van

– ha szeretnél sok időt megspórolni azzal, hogy ezeket az információkat az internetről hónapok alatt szedd össze

– ha pénzt szeretnél spórolni azzal, hogy már az elején tudsz tervezni és nem kell fölösleges anyagokra költened

Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy profik által összerakott lakóautó építő útmutató, hanem a saját tapasztalatunkat, tudásunkat szedtük össze. Nem profiknak készült, hanem olyan lelkes amatőröknek, amilyenek mi is vagyunk. Hétköznapi embereknek, akik szeretnének építeni egy lakóautót otthon, saját kezűleg, viszont nincs benne tapasztalatuk. Nem tudják, hogy merre induljanak el.

Amikor mi vágtunk bele a lakóautó építésébe, nagyon sok időt töltöttünk el az interneten, különböző fórumokat böngészve, hozzászólások között keresgetve fontos információkat. Ezeket igyekeztünk összegyűjteni, hogy tudjatok egy kis időt megspórolni. 😊

Ha szeretnéd megszerezni ezt a lakóautó építő „kisokost”, kérlek írj nekünk privát üzenetet.

Facebookon, Instagramon, vagy emailben (kalandkalap01@gmail.com).

12 Comments

 1. Récsei László

  Kedves Fiatalok!Végignéztem a feltöltött videókat és szeretném felvenni a kapcsolatot néhány információ erejéig.Kérem írjatok az e-mail cimemre.70 éves nyugdijas vagyok. Köszönettel Laci bácsi.

 2. Simon Zoltán

  Sziasztok.
  Mi bennünk is fel merült, hogy amíg a gyerekek cseperednek, el kezdünk egy fogralomból ideiglenesen kivont, de vizsgaképes furgont átalakítani a majdani kisebb-nagyobb kirándulásokhoz.
  Kérnék szépen válasz levelet.

  Köszi
  Zoli

 3. Mészáros Gergő

  Sziasztok! Tervben van egy lakóautó építése, szeretném a tapasztalaitokat megszerezni.
  Előre is köszönöm ha segítetek.
  Üdv
  Gergő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük